09-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin

Hus og Hjem

Plassering:Ligger i 1.etg på Solsiden Kjøpesenter

Nettside:http://cg.no

Mail:cg750@cg.no

Telefon:46 63 47 50

Christiania Glasmagasin

TIL HVERDAG OG FEST SIDEN 1739!

Visste du at Christiania GlasMagasin opprinnelig var et lagerutsalg for glassverkene?

Siden den gang har vi utviklet oss til å bli en landsomfattende, moderne butikkjede med over 50 butikker i Norge.

I de fleste norske hjem finner du noe fra oss, enten det er et 200 år gammelt syltetøyglass, servise fra Porsgrunds Porselænsfabrik eller eksklusive vaser og vinglass fra ærverdige Hadeland Glassverk. Våre tradisjoner strekker seg tilbake til 1739 og vi har i 275 år bidratt til å videreføre tradisjoner og skape stemning i hjemmet. Vi tilbyr kvalitetsprodukter i tidsriktig design relatert til bespisning, tilberedning av mat og innredning av hjemmet – en kombinasjon av tradisjonsrike produkter og moderne nyheter!

Hos finner du kjente merkevarer fra blant annet Hadeland Glassverk, Porsgrunds Porselænsfabrik, Rosendahl, Bodum, Iittala, Le Creuset Villeroy&Boch, Wedgwood, Stelton og Hardanger Bestikk, i tillegg til mange flere.  

VI KAN GAVER! 

En gave fra Christiania GlasMagasin er forbundet med tradisjon og kvalitet, og har stått på ønskelistene siden 1739. Vi hjelper deg å finne en passende gave til en hver anledning. Skal du gifte deg eller feire noe, opprett ønskelisten din hos oss på  www.bryllupslisten.no . I november slipper vi årets utgave av Julens store gavemagasin – 68 sider fullstappet med inspirasjon og tips til en uforglemmelig høytid og gavetips til både store og små. 

DET ORIGINALE NORGES GLASSET ER TILBAKE!                                    

Norgesglasset revolusjonerte mulighetene for lagring av matvarer for 112 år siden. De første Norgesglassene ble produsert ved Hadeland glassverk i 1902. Siden den gang har glasset blitt brukt til sylting og konservering, hermetisering og safting. Nå er de altså tilbake i salg.

De originale Norgesglasset får du både i sin tradisjonelle form, men den aller mest spennende nyheten er at du nå også kan kjøpe det fylt med en rekke kvalitetsmatvarer! Sortimentet er spennende og strekker seg fra det deiligste jordbærsyltetøyet av norske jordbær til spennende sennep med pepperrot og søte fristelser i rødt, hvitt og blått. Det blir en opplevelse fylt med tradisjon, nostalgi og ren nytelse for smaksløkene!

Vi ønsker deg velkommen til vår butikk og gleder oss til å by deg på spennende smaker fra det tradisjonsrike Norgesglasset!

Kvalitet og design siden 1739!

Siden starten i 1739 har vi utviklet og fornyet oss til å bli en moderne gave- og interiørkjede med over50 butikker i Norge. Vi tilbyr kvalitetsprodukter i tidsriktig design relatert til bespisning, matlaging og innredning av hjemmet. Skinnende krystall, vakkert porselen, praktisk kjøkkenutstyr, lekre designnyheter og nostalgiske klassikere. Vårt sortiment består av en rekke kjente merkevarer, samt egen merkevareprodusert kun for Christiania Glasmagasin. Vi har gavene som vil glede i generasjoner!