09-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Clas Ohlson

Clas Ohlson

Hus og Hjem

Plassering:Ligger i 2.etg på Solsiden Kjøpesenter.

Nettside:http://www.clasohlson.no/

Mail:jonny.bakken@clasohlson.no

Telefon:73 80 69 60

Det å finne løsninger på forskjellige prosjekter i hjemmet har vært vår hovedoppgave siden 1918. Vi tilbyr smarte og pålitelige produkter som gjør hverdagen din enklere.

 

Det lille postordrefirmaet, grunnlagt av Clas Ohlson i 1918, har blitt en vellykket europeisk retailkjede. Hver eneste dag hjelper de approx. 4 300 ansatte, i Sverige, Norge, Finland, Storbritannia og Kina, kunder med å finne løsninger som passer deres hjemmeprosjekter.

Vår lidenskap for fiffige produkter viser seg i alt vi gjør. Det er en arv fra vår grunnlegger, som tilbrakte mange netter med å klekke ut smarte løsninger på hverdagslige problemer. Vår sanne interesse for å finne pålitelige og smarte produkter er en av årsakene til hvorfor vi har lyktes hvert år siden oppstarten.

Vår bedriftskultur preges av den spesielle Clas Ohlson-ånden, som kommer til syne gjennom vår ansvarsfølelse, lagånd, gjensidig respekt og åpenhet rundt utveksling av tanker og ideer. Vi bryr oss om kundene, de ansatte og samfunnet i sin helhet. Lav personalutskifting, gode resultater i spørreundersøkelser blant de ansatte og kundeservice, som gjentatte ganger har fått priser, er resultater av vår grunnleggers filosofi.