09-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret

Klær, sko og reiseeffekter

Plassering:Ligger i 2.etg på Solsiden Kjøpesenter.

Nettside:http://polarnopyret.no

Mail:trondheim@polarnopyret.no

Telefon:48 95 58 49

Helt siden vi designet vår første stripete genser har vi jobbet etter samme tanke: Barn trenger klær som passer til lek. Klær som lar barn være barn.

For Polarn O. Pyret betyr det klær som forenkler hverdagen, men som også passer til fest. Klær som tåler ville leker, har høy kvalitet og kan arves fra storebror til lillesøster. Klassikere, elskede favoritter og verdens fineste striper. Vi tar utgangspunkt i det som er best for barna. Det er vår filosofi og arbeidsmetode, og det gjennomsyrer hele Polarn O. Pyret og de beslutninger vi tar.
 Utgangspunktet i barnets beste gjør blant annet miljøarbeid og sosialt ansvar til en naturlig del av vår hverdag. Det som er bra for barn er også bra for voksne. Det som begynte i Stockholm i 1976, med en stripete genser og et ønske om å lage bedre barneklær enn noen annen, er i dag en bedrift med over 100 butikker i Sverige og Europa. Våre tanker rundt kvalitet, design og funksjonalitet fungerer i alle land. Vår ambisjon er å lage verdens beste barneklær.

UNISEX OG ECO

Polarn O. Pyret lager klær for barn. Det høres ut som en selvfølge, men å ta utgangspunkt i at gutter og jenter har samme behov når det gjelder passform og funksjon er ganske unikt. Vår ambisjon er å lage den beste skalljakken, knestrømpen, t-skjorten eller solhatten. Hvem som skal ha hva, og i hvilken farge, får du bestemme. Fine klær som tåler ville leker er noe som både gutter og jenter trenger. Det er Unisex for oss.
 Å produsere mijøvennlig er en åpenbar ambisjon, og hvert år er vi glade for å kunne miljømerke flere av våre plagg. Vil du handle økologisk så se etter klær som er merket med ECO. Symbolet betyr at bomullen i plagget er 100% økologisk.

DETALJER SOM GJØR EN FORSKJELL

Polarn O. Pyret har laget barneklær i over 30 år. Det innebærer en god del erfaring om hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Hver detalj i alt fra t-skjorter til skalljakke er gjennomtenkte og testet. Hvert plagg er designet med barnets beste i fokus. Vi inngår ikke kompromiss med kvalitet, design og funksjonalitet. Det er detaljene som gjør forskjellen.

KLÆR FOR DE ALLER MINSTE

Det er noe spesielt med verdens minste sokker. Kanskje henger det sammen med at de oftest sitter på verdens minste fot. De aller minste er aller mest følsomme. De setter all vår håndarbeidskunnskap på prøve. Om klærne ikke passer får vi vite det med en gang. Derfor er våre babyklær ekstra myke og smarte, og de fleste plagg tåler vasking på 60 grader. Klærne har blitt testet av tusenvis av små produktutviklere.