09-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Crazyvettreglene

 

 

Det er klart for en ny runde Crazy Days! 17. til 21. Oktober kan vi melde om CRAZY tilstander på senteret, og da gjelder det å være godt forberedt.

 

1. Planlegg turen og meld fra hvor du shopper

Hvis du shopper med venner og bestemmer deg for å ”sjekke ut de crazy tilbudene der borte”, må du gi beskjed. Da vet dere hvor dere finner hverandre til enhver tid, og dere slipper at det igangsettes unødvendige leteaksjoner.

2. Tilpass turen etter shoppingevner og forhold

Før du legger i vei, bør du ha tatt noen treningsturer med handleposer, både i og utenfor butikker. Gjennomfør også noen turer i høysesongens travle perioder og på crazy føre.

3. Ta hensyn til klær og prisskredvarsel

Uansett tilbudsvarsel bør du være rustet mot vanvittige tilbud. Husk at selv småtilbud kombinert med crazy stemning og flotte forhold kan gi elleville tilstander. Følg nøye med på tilbudsutviklingen her på våre nettsider, i kundeklubben og Facebook.

4. Vær forberedt på tilbud og andre kunder, selv på korte turer.

Når tilbudene florerer og det blåser opp til crazy stemning, kan det føre til fare for dytting og spisse albuer. Husk å møte dine medshoppere med et vennlig smil og snik ikke i køen! Da er sjansene større for at de behandler deg på samme måte.

5. Ta med nødvendig shoppingutstyr for å kunne hjelpe deg selv og andre.

Shopping er også sport, så glem ikke å passe på både veskebalansen og væskebalansen! En flaske med noe å drikke, noe spiselig som raskt gir energi og kanskje et gnagsårplaster er godt å ha som førstehjelp i vesken.

6. Ta trygge shoppingvalg. Gjenkjenn skredfarlig terreng og usikker pris.

Lytt til erfarne shoppere og andre som kjenner senteret godt. Både hun med ti handleposer i hver hånd, butikkansatte og vektere kan svare på viktige spørsmål om hvordan lettest å manøvrere seg frem i senterterrenget, hvor det er fare for prisskred og hva som er de beste tilbudene

7. Bruk senterkart og kompass. Vit alltid hvor du er.

Eller i hvert fall kundeavisen vår – den guider deg til alle de beste tilbudene. Med den kan du planlegge turen før du går, og hvis du også kaster et raskt blikk på butikkoversikten på senteret, vil du neppe få bruk for kompasset på mobilen.

8. Vend i tide, det er ingen skam å snu seg etter gode tilbud

Angrer du på at du ikke tok med deg den fine jakken du prøvde i den forrige butikken du var innom? Du kan alltid snu og gå tilbake – men skynd deg før noen andre tar den!

9. Spar på kreftene og søk ly ved nærmeste serveringssted om nødvendig

En runde med shopping kan tære på kroppen. Husk at uten mat og drikke duger shoppinghelten ikke, så ta deg en liten pause med noe godt å spise og drikke ved et av våre serveringssteder.

Publisert: 12.10.2017 18:00