09-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Sulten på noen matpakketips?

artikkel__matpakke_2

Når ferien er over og vi går tilbake jobb og skole, kan det være fint å starte hverdagen med en fristende lunsj. Matpausen skal jo tross alt være et lite høydepunkt, ikke sant? Her er våre gode og enkle matpakketips.

Grønt er både skjønt og godt

Del frukt og grønnsaker i passe store biter og legg de i en egen beholder. Varier innholdet, fra eksotiske frukter til sukkererter og minigulrøtter. Lag en smoothie kvelden i forveien og ha den på en tett flaske. Her kan du bruke frukt, bær og havregryn – enklere blir det ikke! En mettende salat med kylling, pasta og nøtter er også et forfriskende innslag i matboksen.

artikkel__matpakke_4

I stedet for brød

Wraps, horn, bagels, lomper… De kan fylles med alt fra laks, kremost og bladsalat til gårsdagens middagsrester som biffstrimler, soltørkede tomater og pesto – eller hva med marinert kylling, paprika og ost?

artikkel__matpakke_3

 

Yoghurt 

Det trenger ikke være mer avansert enn en yoghurt. Med litt musli og noen fruktbiter blir den ekstra mettende. Og du? Det er selvfølgelig ikke noe galt i den gode, gamle brødskiva – så lenge du passer på å variere pålegg og brødtype. 

artikkel__matpakke_5

Smått og godt

Krydre matpakka med en liten boks med nøtter og tørkede frukt. Bær er også fint, i alle former og fasonger!

God matpause!

Publisert: 07.08.2018 15:27