09-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER

Vårens interiør trender

Publisert: 11.05.2018

Naturen frisker opp fargene sine hver vår, så hvorfor ikke gjøre det samme med interiøret? Med vårens sterkeste interiørtrender er du sikret et lekkert resultat, enten du går for små eller større forandringer i hjemmet.


Tropisk

Sydenstemningen kommer tidlig i år, for nå inntar den tropiske interiørtrenden norske hjem. For å lykkes med stilen bør du ikke være redd for mønstre, for både dyremotiver og blomster er viktige elementer. Tenk blomsterkranser og paraplydrinker, og se etter farger som sjokkrosa og ulike nyanser av blågrønt. Ønsker du et mer nedtonet uttrykk, er sjøgrønt lekkert, mens turkis gir stilen enda mer lekenhet. 

Shop0130_Celebration_digital-article_03_EKSTRA_borddekking01

Blått begjær

Få farger uttrykker diskret eleganse bedre enn blått. I tillegg til å være et sofistikert og tidsriktig fargevalg, har blått også en beroligende effekt og gir et inntrykk av harmoni. Blått lar seg fint kombinere i ulike nyanser og tekstiler, så velg de blåtonene du liker best. Unngå imidlertid blått i spisestuen, da den populære trendfargen er kjent for å ha negativ effekt på appetitten. 

Shop0130_Celebration_digital-article_03_EKSTRA_borddekking02

Krydder i hverdagen

Alle interiørarkitekter med respekt for seg selv, har på et eller annet tidspunkt hentet enten inspirasjon eller interiørvarer fra souquene i Marrakech. For å lykkes med stilen hjemme, er trikset å kombinere marokkansk-inspirerte tekstiler og mønstre med enkle, fargekoordinerte elementer. Se gjerne etter interiørnyheter i mørk gammelrosa for et tidsriktig preg. 

Shop0130_Celebration_digital-article_03_EKSTRA_borddekking03

* Med forbehold om utsolgte eller utilgjengelige varer