09-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Cielo

Cielo

Servering

Plassering:Ligger i 1.etg. på Solsiden Kjøpesenter.

Nettside:http://cielo.no

Mail:solsiden@cielo.no

Telefon:41 26 22 77

Cielo Sjokoladefabrikk er Norges første Fairtrade Sertifiserte sjokolade hus som baserer all egen produksjon på sporbar, rettferdig og etisk sjokolade handel. Cielo jobber med å fremme Norsk Håndverk Sjokolade hvor hver smak har en historie bak seg.

 

02_Portrett_Kris_Ståle_Mats_Cielo_Sjokoladefabrikk

«Et av våre produkter kom til da vi hadde en fin grill kveld på et sommerhus ved Jonsvatnet i Trondheim. På et tidspunkt så fikk Mats en ide om å strø havsalt og sesam frø fra et hamburger brød på en smeltet sjokolade vi hadde med oss. Det er slik det ofte starter, for oss har hver smak sin historie. » humrer Ståle Andersen en av de tre gründerne bak Cielo.

Cielo-bilde-1

« I Cielo har vi også en god historie, en historie om et sterkt vennskap. En gründer bedrift bygd med hjelp av familie og venner. Noe vi håper at folk kjenner på smaken av de produktene de kjøper fra oss» forteller Mats Paulsen entusiastisk.

På den lille store sjokoladefabrikken i Trondheim finnes det alltid herlige ferske sjokoladebiter, her lager de tre Cielo gründerne Mats, Kris og Ståle sjokolade med stolthet og er alltid ut etter den perfekte smakskombinasjonen.

05_Produktbilde_Miljø_Cielo_Sjokoladefabrikk

Cielo Sjokoladefabrikk er en ekte historie om vennskap og håndverk. Mats, Kris og Ståle ønsker at folk som kjøper Cielo Sjokolade rundt i Norge skal skape sine egne historier når de tar en bit.