09-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
G-Sport

G-Sport

Spesialbutikker

Plassering:Ligger i 2.etg. på Solsiden Kjøpesenter.

Nettside:www.g-sport.no

Mail:post@solsiden.g-sport.no

Telefon:73 53 15 44

Om G-Sport

G-Sport er Norges største sportskjede, og vi jobber for å skape Ekte Sportsglede som bidrar til et mer aktivt Norge. Hos oss finner du sport og fritidsutstyr til lystbetont aktivitet for hele familien, og for individualisten.

Det hele startet med syklisten Aksel Gresvig i 1901 og hans visjon om å bringe sporten ut til folket. Med over 100 års erfaring legger vi vår stolthet i å hjelpe familien med å velge riktig utstyr til sport og fritid.
”Diamant”-sykkelen så dagens lys i 1908, og den viste seg raskt å være på høyde med de beste utenlandske rittsyklene. I 1927 ble den kjente og tradisjonelle G’en laget, og brukt som symbol for sportsartikler av høy kvalitet. I dag har G-Sport butikker over hele landet – Vi liker derfor å si at “Vi er der du bor!”.
G-Sport skal til enhver tid ha gode tilbud. Kompetanse og personlig service gjennom gode råd og fokus på riktig utstyr er ekstremt viktig for oss. Sammen med våre trygge garantier ønsker vi å gi deg en meget god handleopplevelse, og bidra til at du opplever Ekte SportsGlede når du bruker utstyret som du har kjøpt hos oss.
Våre satsningsområder er hovedsakelig tekstil og fottøy sport, sykkel og tilbehør, langrenn og tilbehør og undertøy og småvarer. Men det vil være lokaletilpasninger ut i fra hvor i landet du befinner deg.
Kort fortalt er vi opptatt av å gi kundene våre riktig utstyr slik at de opplever Ekte SportsGlede, store som små, familie som individualist.

NY SPORTY APP FRA G-SPORT!

Last ned den nye appen til G-Sport i dag og få velkomstgave og ukens GDEAL.

Hver uke vil det være ny GDEAL som du kan benytte i en av våre butikker.

I tillegg gir appen deg oppdateringer på nye treningstrender og appen blir oppdatert med sesongjustert innhold.

Last ned fra Google Play eller Apple App Store fra din mobil.

Google Play (Android)

Apple App Store