09-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Hallhuber søker butikkselger

Skjermbilde 2018-04-06 kl. 08.55.06

Hallhuber er et internasjonal mote selskap, etablert i München i 1977, og består av 240  butikker i Tyskland, Østerrike, Belgia, Storbritannia, Sveits og Nederland, samt netthandel.

Hallhubers butikkonsept og sortiment er unikt og har en sterk identitet. Butikkene er elegante, atmosfæren moderne og visuelt slående utstillingsvinduer understreker Hallhubers unikitet. Sortimentet er feminint, moderne og trendsettende. Hallhuber tilbyr fashionistas et unikt utvalg av klær, samt tilbehør, vesker og sko som hjelper dem skape sin egen personlige stil. Kvaliteten er høy og prisene attraktive. Målgruppen er kvinner i alderen 25-45 år, trendbevisste men ingen moteslaver. 

 

For ytterligere informasjon om Hallhuber, besøk www.hallhuber.com

  

TIL VÅR  BUTIKK PÅ SOLSIDEN SENTER SØKER VI BUTIKKSELGER

Vi søker en engasjert, erfaren(helst men ingen krav) og dyktig butikkselger til sommeren, med videre  engasjement i en deltids stilling til høsten i vår Hallhuber butikk på Solsiden. Ansettelse fra Mai/juni.

Vi tilbyr en spennende, variert og utfordrende jobb.

                                                                                                                                     

Egenskaper:

 

For spørsmål om stillingen ta kontakt med butikkleder Liv Heidi Langklopp på telefon  932 02 560 eller e-post Liv.Langklopp@hallhuber.de

 

Søknad sendes til  Liv.Langklopp@hallhuber.de

Publisert: 06.04.2018 08:58 Forfatter: Robin Urhaug